logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Groningen // Groepsuitjes
Groepsuitje Groningen

Groepsuitje Groningen

Groepsuitje voor een all-in prijs

Door de vele mogelijkheden en de sfeervolle straten van Groningen is dit de ideale locatie voor een groepsuitje. In de stad zijn nog veel eeuwenoude gebouwen bewaard gebleven, zoals natuurlijk de Martinitoren, déOlle Grieze, maar ook de hofjes en het Hoofdstation. Uitjes en Eten regelt alles voor u. Een groepsuitje, een vrienden- of een familie uitje. Het kan niet gek genoeg!

Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten organiseert allerlei groepsuitjes en bedrijfsuitjes. Of het nou op het stand, in het bos of in de stad is. Het maakt allemaal niet uit! Zo organiseert Uitjes en Eten ook uitjes in de prachtige stad Groningen. Naast de activiteiten tijdens uw groepsuitje regelen wij ook de catering. Alles wordt in tot de puntjes verzorgd, u hoeft de hele dag niks anders te doen dan te genieten!

Bent u al nieuwsgierig geworden of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een aantal groepsuitjes die wij aanbieden in Groningen. Voor meer Groningense groepsuitjes klikt u hier.

Levend Stratego in Groningen

Levend Stratego

Levend Stratego is een zinderend stadsspel waarbij je als team samenwerkt en op zoek gaat naar de vlag van de tegenstander. Met Levend Stratego ontdekt u prachtige plekjes in de Groningse stad door middel van vele doe- en denkactiviteiten. Het spel eindigt met winnaars en verliezers, maar nooit in mineur.

Vanaf € 32,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Groningen

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Groningen in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Een uitdagende stepontdekkingstocht door Groningen

Steps in the city

Steps in the city is een ontdekkingstocht waarbij je op de step de stad Groningen ontdek. Het blijft echter niet bij alleen maar steppen. Ieder team ontvangt namelijk een plattegrond en een camera om de uitdagende doe- en denkactiviteiten uit te voeren. Daarnaast zullen jullie langs diverse restaurants gaan waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Groningen. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Groningen. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Groningen heeft heel veel te bieden en is daarom ook een uitstekende locatie voor een groepsuitje. Een groepsuitje als vrijgezellenfeest, familiedag, vriendenuitje of bedrijfsuitje. In Groningen is dit allemaal mogelijk. Laat u verassen en kijk uw ogen uit in de vele hofjes en niet te vergeten de verscheidene bezienswaardige kerken al dan niet met torens.

Qua horeca is heeft Groningen een breed aanbod aan mogelijkheden. Aan de zuidzijde van de Grote Markt zijn vele gezellige kroegjes en levendige discotheken te vinden. Met meer dan 20 bars is dit complex, waaronder de Drie Gezusters, Tapperij, Blauwe Engel en Grote Griet vallen, het grootste biertappunt van Nederland. Naast de Grote Markt beschikt Groningen ook over de unieke Ellebogenbuurt. Ook In de Ellebogenbuurt bevinden zich vele gezellige horecabedrijven. Groningen is dan ook een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje, familie-uitje of teamuitje.

Bedrijfsuitjes Groningen

Personeelsuitje Groningen

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Groningen? U bent bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Ook kan Uitjes en Eten voor u een geheel verzorgde dag voor u organiseren. Dit betekent dat wij alles voor u regelen, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Uitjes en Eten doet het allemaal.

Groepsuitje Groningen

Groningen heeft een rijke historie en veel verschillende monumenten. Deze elementen maken dat Groningen de perfecte stad is voor een groepsuitje van Uitjes en Eten. Een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten zal alles uit de kast halen om er samen met u een geweldige en onvergetelijke dag van te maken.

Puzzeltocht Groningen

Zoekt u een groepsuitje of bedrijfsuitje in Groningen? Uitjes en Eten is uw specialist in Groningen. Gedurende een puzzeltocht door Groningen ontdekt u de stad op een leuke en vernieuwende manier. De puzzeltochten van Uitjes en Eten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Voorbeelden van puzzeltochten in Groningen zijn; The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Groningen

Het is bij Uitjes en Eten ook mogelijk om Groningen te ontdekken met een GPS. Dit kan met onze bedrijfsuitjes StadsGamen en de GPS Menutocht. Onze bedrijfsuitjes en groepsuitjes worden gecombineerd met diverse uitdagende en originele opdrachten. Welk team neemt de GPS Trofee mee naar huis?

Teambuilding Groningen

Communiceren, samenwerken en plezier maken zijn belangrijke onderdelen tijdens de teambuilding programma? van Uitjes en Eten in Amerfoort. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking binnen uw bedrijf.